Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Om Korsholm Jagtrejser

 

Korsholm Jagtrejser i Skjern er et af landets mest erfarne jagtrejsebureauer, og siden lanceringen i 2008 har mere end 8000 tilfredse kunder rejst med os.

 

Vi er idag to fuldtidsansatte rejseledere, en salgsupporter, samt en norsk agent, som tilsammen har mere en 100 års erfaring i at gå på jagt, og mere end 30 års direkte erfaring fra jagtrejsebranchen.

 

Vores egen passion for jagt er stor, så vi ved at en jagtrejse handler om langt meget mere end blot at nedlægge et stykke vildt. Jagt er en helhedsoplevelse. En passion, som starter med, at man får en lyst til at opleve. Når det første frø til nye oplevelser er sået, så kommer planlægningen og forventningen, som også omfatter klargøring af udstyr og træning, samt naturligvis at undersøge hvor og hvordan jagten skal finde sted.

Dernæst kommer selve rejsen, og endelig glæden ved at tænke tilbage på gode minder, når du ser dine trofæer på væggen.

 

Oplevelser for livet

Mere end 1000 glade kunder rejser med os hvert år. Derfor er vi vant til at lytte til vores kunder og stille de rette spørgsmål, så vi i fællesskab kan finde den helt rigtige rejse til dig eller din gruppe. En jagtrejse er en investering, så det er vigtigt for os, at vi finder det helt rigtige revir til den rigtige pris og dermed indfrier dine drømme. 

Vi er bl.a. kendt for at have et unikt lokalt kendskab, mange års erfaring og professionelle udenlandske samarbejdspartnere.

Rejser du med Korsholm Jagtrejser, vil du opleve kvalitet, et stort udbud, personlig service og nytænkning.

 

Korsholm Jagtrejser arrangerer jagtoplevelser i en stor del af verden samt jagter i Danmark.

Korsholm Jagtrejser er en del af Korsholm A/S - www.korsholm.dk 

 

 

5 gode grunde til at rejse med Korsholm Jagtrejser 

  • • Unikt lokalt kendskab
  • • Professionelt samarbejde med udenlandske partnere
  • • Vi skræddersyr din drømmerejse, som du vil have den
  • • Du får unik råd og vejledning
  • • Vi er medlem af Rejsegarantifonden

Læs mere her: >> 5 gode grunde

 

 

Kunderne anbefaler Korsholm Jagtrejser

 

 

TINGENE SPILLER!

Når man har 3 dages jagt efter bukke, så er det afgørende at tingene spiller fra først til sidst, og det er tilfældet med Korsholm Jagtrejser.

Jeg har været med Bukkebussen fra Korsholm jagtrejser 3 gange og skal afsted igen i år til polen på bukkejagt med Bukkebussen.

Fra man stiger på bussen til man er hjemme igen, føler man sig velkommen. Der er en rigtig god og afslappet stemning i bussen, også på det jagtrevir som vi er på, som er min 4 jagtsæson på samme jagtrevir

Reviret er i topklasse, og jagtførerne er virkelig dygtige og professionelle. indkvarterings forhold og alle måltider er rigtig gode, så rammerne for 3 gode jagtdage er helt på plads.

Så en stort tak til Korsholm jagtrejser for et godt arrangement. :)

M.v.h Henrik Andersen

 

 

   

TOP KVALITET !

" Jeg har valgt at rejse med Korsholm Jagtrejser, fordi de står inde for det de sælger til kunden. De sætter kundens ønsker og forventninger i højsædet og finder også den tur der passer til ens pengepung. 

Jeg ved at rejserne er af høj kvalitet - ikke blot på bukkene/hjortene, som jeg har skudt, men også på opholdet og tolkene - Derfor valgte jeg Korsholm Jagtrejser.

Jeg vil fortsat blive ved med at rejse med Korsholm Jagtrejser, da mine oplevelser har været helt i top, og jeg vil klart anbefale andre også at rejse med Korhsolm.

M.v.h. Stefan

 

Man ved, hvad man får !

"Derfor rejser jeg med Korsholm Jagtrejser: Mine jagtture tilpasses mit behov og mine ønsker. Der kommer ingen ubehagelige overraskelser på turene. Der dannes mange nye venskaber og den positive stemning er smittende!

M.v.h. Ivar

 

Fantastisk oplevelse

Super oplæg og fantastik jagtoplevelse i det nordøstlige Polen efter mit livs kronhjort.

Jeg drømte om at nedlægge en kapital kronhjort og efter snak med flere forskellige jagtrejser selskaber faldt valget på Korsholm Jagtrejser. Alt omkring jagten og de oplysninger jeg fik om reviret sad lige i skabet. Super seriøst og jeg fik god vejledning af deres ansvarlige for jagterne i Polen.

M.v.h. Jimmi

 

 

 

 Tilmeld Nyhedsmail

Kom først til de gode tilbud og nyheder fra Korsholm Jagtrejser.

Kontakt

Tlf.: +45 96802013