Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

< GÅ TILBAGE

 

Jesper Nielsen

Jesper er passioneret riffeljæger og har derfor rejst og jagtet meget i en stor del af verdenen. Riffeljagten i Polen er helt klart det som står Jesper nærmest og Jesper har gennem et utal af rejser til dette fantastiske jagtland oparbejdet en stor viden om jagt i Polen.

I 2009 tog Jesper Polsk jagttegn og har siden været medlem i jagtklubben Dzik Malbork, hvor også en hel del Korsholm jægere har haft fantastiske jagtoplevelser gennem årene.  Jesper er daglig leder afrejseafdelingen hos Korsholm og er ofte deltager Jesper selv i som gruppeleder på vores rejser til Polen.

Jesper blev ansat hos Korsholm 1. September 2009, og har arbejdet  i jagtrejse branchen siden år 2000.

Jesper har tidligere været ansat hos Bøssemager Korsholm i jagtafdelingen tilbage i 1996. Det kan også nævnes at Jesper er Polsk gift, og derfor også kender den Polske kultur indefra. Det er med årene også blevet til en del andre rejser, til blandt andet Storbritannien, Ungarn, Afrika, Frankrig, Rusland, Sverige samt Tyskland.