Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

SKOTLAND, TÆT PÅ BLAIRGOWRIE kronhjort 2020

Walk n´ Stalk

Pris pr jæger
20.150


bedste termin september-20. okt.

SKOTLAND, TÆT PÅ BLAIRGOWRIE

kronhjort 2020

Højlandsjagt i noget af Skotlands smukkeste
natur omkring Blairgowrie.

 

Oplev en klassisk højlandsjagt på kronhjort. Det er et område med stejle lyngklædte bakker, hvor det er en nødvendighed, at være i en fornuftig kondition for at få det bedst mulige udbytte af jagten.

 

Det 1400 ha store område huser en god bestand af kronvildt. Da der er tale om højlandsjagt må man ikke forvente kapitale trofæer som i lavlandet og i andre dele af Europa. Der nedlægges normalt 12-18 hjorte årligt på reviret i brunsten. .og skiftes til at skyde når hjorten er fundet.

 

Der vil være tale om 2:1 stalking, hvor 2 jægere deles om stedets stalker. og skiftes til at skyde når hjorten er fundet. Det forventes at jægerne er villig til at give en hånd med, når de nedlagte hjorte skal brækkes og transporteres ned fra højlandet. Netop dette er med til at fuldende oplevelsen på Skotsk hjortejagt. Der flyves til Edinburgh/ Aberdeen og dernæst 2 timers kørsel i evt. lejebil. Man indkvarteres på lokal B&B/Pub tæt på jagten.

 

Efter morgenmad afhentes man af stedets stalker på indkvarteringen omkring kl.8.30 derefter kører man op til jagtområdet hvor man fortsætter jagten til fods. Der bruges en del tid på at spotte efter hjortene. Når de er lokaliseret beslutter man sig for hvordan man kan komme på skudhold. Selve jagten kan være anstrengende og hård, da der ofte skal kravles over store afstande inden skudafgivelse, det anbefales at indskyde sin riffel på 150 – 175 m. medbring ligeledes gode vandrestøvler samt gaiters frem for gummistøvler, da man går i
hårdt terræn hele dagen. Det forventes at, der kan nedlægges 1 hjort pr jæger pr dag, men vejr og vind kan have betydning så 2 hjorte pr jæger, på de 3 dages jagt, er ikke urealistisk. Husk at der i Skotland ikke jages om søndagen uden forudgående aftale. Der kan benyttes egen riffel eller man kan leje riffel af godset.

 

Inkluderet
- 3 dages hjortejagt med føring 2:1
- Afskydning af 2 hjorte op til 9 ender pr. jæger
- 4 dages ophold på B+B vilkår i dobbeltværelse
- Transport under jagt

Ikke inkluderet
- Flytransport til Skotland, Edinburgh / Aberdeen
- Transfer til jagtområdet, lejebil
- Firearms Certificate £90 (betales direkte)
- Tillæg for hjort over 9 ender 3.000 Dkr
- Ekstra hjorte op til 9 ender £ 650. over 9 ender £ 775 (betales direkte)
- Rengøring af trofæ pr. stk. 50 £, betales direkte
- Leje af våben 30 £ pr. dag + amo. betales direkte inden afrejse
- Hjemsendelse af trofæer
- Madpakke , aftensmad drikkepenge(betales direkte)
- Evt. rejse og afbestillings forsikring
- Ledsager 3800 kr.

Yderligere info
Der er 2 hjorte op til 9-ender inkluderet i prisen, altid efter Stalkerens
Anvisninger.

Er disse større end 9 ender betales et tillæg.

Ekstra hjorte
Udover de 2 betales direkte til guiden. Forbi skud / ikke udnyttet oplagt Chance, ved gentagne gange betales £200 ( betales direkte ), Anskudt / Ikke fundet kronhjort= nedlagt/ £ 650 ( betales direkte )

Der tages forbehold for kursudsving i forhold til £ kursen 18-2-2020 . samt ændringer i forhold til Brexit forår 2019 som ikke er kendt 18-2-2020.