Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

UNGARN 2020 FASANJAGT REVIR GÖDÖLLÖ NÆR BUDAPEST

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
9.298


Mellem 1/11 og 15/12

FASANJAGT REVIR
GÖDÖLLÖ NÆR BUDAPEST

UNGARN 2020

Området er et privatejet område, hvor man i mange år har drevet jagt på fasaner. Til området er knyttet en fast stab af hjælpere, dvs. appotører, lader/hjælper på standpladsen samt chauffører, der kender terrænet. Reviret ligger max. 45 minutters kørsel fra lufthavnen i Budapest. Daglig transport mellem jagthus/lokalt hotel
og reviret er max ½ times kørsel, der foregår i minibus/personbil, Hvis kunderne ønsker at bo på jagtslottet giver det ca. 45 minutters transfer hver dag hver vej. I jagthuset er der 11 værelser til rådighed. Enkeltværelse er inkl i prisen. Selve jagten er tilrettelagt med 3 eller 4 drev pr. dag afhængigt af, hvor mange fugle gruppen ønsker at nedlægge. Den daglige frokost spisets ude i terrænet, og jagten forventes hver dag afsluttet ca. kl. 15 med en parade som det er skik at gøre i Ungarn. Reviret har bekræftet, at højden på fuglene normalt ligger omkring 30 meter, men som I drevne fasanskytter ved, så spiller vind og vejr også ind på dette. Der vil være fugle, der flyver lavere og andre, som befinder sig højere. Sådan er jagt jo!

 

Forslag til program:

Dag 1: Ankomst dag i løbet af dagen. Transport i minibus eller personbiler til indkvarteringen. Fælles middag
om aftenen og gennemgang af de næste dages program.


Dag 2: Morgenmad/transport til jagtområdet. Parole/info til alle skytter. Jagt samt frokost i terrænet midt
på dagen. Afslutning af dagen ca. kl. 15. Herefter transport til indkvartering og fælles middag.

Dag 3: Morgenmad/transport til jagtområdet. Parole/info til alle skytter. Jagt samt frokost i terrænet midt
på dagen. Afslutning af dagen ca. kl. 15. Herefter transport til indkvartering og fælles middag.


Dag 4: Morgenmad/protokol/transport til lufthavnen - hjemrejse.

 

Priser:

Der er 2 forskellige priser på indkvarteringen/jagten, men begge priser indeholder følgende:


Ophold i jagthuset/eller det lokale hotel inkl. forplejning og enkeltværelse. Al biltransport i Ungarn under jagt, transfer mellem lufthavn og indkvartering samt transport mellem indkvartering og jagtområde. Ungarsk jagttegn og forsikring - og frokost i jagtområdet samt en personlig hjælper/lader pr standplads. Desuden en engelsktalende tolk, som er med i lufthavnen og hjælper med våben på vej hjem Pris pr mand: 9.298 kr. + fugle.

 

Skulle I ønske at bo på jagtslottet er det lidt dyrere. På jagtslottet vil prisen inkl det samme som i jagthuset/lille hotel være. Pris pr. mand: 9.975 kr. + fugle. Pris pr. nedlagt fugl: 230,- kr.

 

Ikke inkl. i prisen/turen.

Flytransport til Ungarn. Nedlagt vildt. Patroner kan købes og betales i Ungarn 15 € pr. kasse. Drikkevarer i indkvarteringen/frokost i terrænet. Drikkepenge til den private hjælper/lader: 50 € pr. dag pr. mand. Hvis I ønsker det, kan jeg tilbyde at booke fly for hele holdet til den bedste dagspris, vi kan skaffe via vores
samarbejdespartner.

 

Termin for jagten ligger mellem 1/11 og 15/12 og kan fint være på hverdage. Jeg vil blot minde jer om, at samme periode er drivjagtssæson i Ungarn, og derfor vil det være en fornuftig beslutning at sætte termin på rimelig hurtigt.