Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

Sydengland - bukkejagt 2020

Fastpris på bukke uanset str.

Pris pr jæger
10.995,-


Slut april og maj samt i brunsten

Bukkejagt i Sydengland 2020

Oplev bukkejagten i idyllisk sydengelsk natur!

 

Vores samarbejdspartner bor i Sydengland tæt på byen Puddletown, som er et af de smukkeste områder i landet. Her råder vores samarbejdspartner over flere arealer, som tilsammen er på ca. 8000 ha.
Der nedlægges omkring 25 bukke hvert år. Sydengland er kendt for sine store bukke, og her hos vores samarbejdspartner nedlægges der hvert år bukke over 500 gr netto. Området huser en god bestand af råvildt, og der er normalt bukke i alle klasser til rådighed.

Området er typisk sydengelsk med rullende bakker/vekslende til meget kuperet. Man finder mindre småskove og remiser samt landbrugsarealer, der afgrænses af de mange levende hegn/stendiger. En rigtig råvildt/dåvildtbiotop, som giver vildtet optimale betingelser samt et sublimt område at pürche i.
Indkvarteringen er i en sidebygning til vores samarbejdspartners eget private hus med fuld pension. Det skal lige nævnes, at der ikke er tale om luksus, men der er pænt, rent og med en god atmosfære i dette privat hjem tæt på jagtområdet.
Der jages altid 1:1, hvis ikke andet er aftalt med max 3 jægere ad gangen på reviret. Der flyves til England, og derfra benyttes lejebil frem til reviret. Alternativt kan man køre i egen bil via tunnelen til England.