Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

BUKKE-/HJORTEJAGT I KESZTHELY VED BALATON SØEN

Afregning efter prisliste / fast pris

Pris pr jæger
1.995,-


15. april til 30 september

Velkommen til Ungarn

Ved Balatonsøen i Ungarn har man den fantastiske kombinationsmulighed  – ferie og jagt!

Dette kan foregå enten som kør-selv ferie eller med fly til Budapest eller Wien og videre derfra med lejebil. Området byder på gode feriemuligheder fra maj/juni og frem til udgangen af september.
Vi tilbyder indkvartering på en super fin pension i gå afstand til Balatonsøen. Familien har således restauranter og indkøbsmuligheder mv. meget tæt på. Endvidere ligger der i området mange forskellige termiske bade, som Ungarn er så berømt for.
Når vi taler ferie kombineret med bukkejagt benytter vi fra maj til august en indkvartering i byen Keszthely, der ligger direkte ved Balatonsøen, og som har alle bukkerevirerne i 30 minutters køreafstand.
I hjortejagten bruger vi en indkvartering, som ligger lidt nord for Balatonsøen ved byen Heviz.
Her findes overdækket swimmingpool med wellness område, bar, hyggelig restaurant samt et dejligt termisk bad i gåafstand fra indkvarteringen
(1500 m). Hjorterevirerne ligger inden for 30 min kørsel fra indkvarteringen.

Korsholm Jagtrejser kan tilbyde revirer rundt om hele Balaton søen i Ungarn

Der skydes normalt 2 til 4 bukke, typisk med en trofævægt på mellem 200 gram og 350 gram.
Jagten foregår i udpræget landsbrugsland. Her findes store brak områder, med en mange remisser
og eng. På en del af revirerne, er der også en del skovområder. Typisk er arealerne mellem 4000 ha og 6000 ha. Der kan være fra 1 til 4 mand på
reviret, ad gangen.
Brunsten falder normalt mellem den 25. juli og den 10. august. På enkelte revir, kan der også skydes vildsvin (Keiler) på prisliste, hvis man ønsker det.
Jagten er med 2 outings hver dag, morgen og aften. Dette kan lægges i jeres ferie efter ønske og aftales, når jagten bookes. I mødes med jeres guide efter aftale, som så vil sørge for det praktiske i forbindelse med jagten. Den endelig afregning for jagt, foretages efter hjemkomst.
Man kan ikke påregne at få trofæer direkte med hjem, da de skal til officiel opmåling i Ungarn på et af deres kontorer.  (Opmåling er lovpligtig i Ungarn).
Trofæer eftersendes til Korsholm Jagtrejsers kontor.