Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

Transsylvanien - Karpater kronhjort

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
7.495,-


18/9 TIL 1/10 -2020

Karpater kronhjort 2020

Transsylvanien byder på en rigtig god og udfordrende jagt i et meget kuperet terræn.
Oplev en anderledes jagt på brunsthjorte.

 

I Transsylvanien findes der kronhjorte i absolut topklasse, og der nedlægges hvert år hjorte med en trofævægt over 10 kg, største hjort i 2018 var 11,9 kg, største hjort i 2019 var lige godt 12 kg.
Jagten på Karpater kronhjort i Transsylvanien er fysisk udfordrende i de store bløde
bakker, så vi anbefaler at man er i fornuftig fysisk form samt normalt gående.


Vi tilbyder en fantastisk jagt på brunsthjorte i Transsylvanien. Der kan være 2 til 4 jægere på samme revir. Trofæerne, der nedlægges, ligger mellem 7 og 9 kg, men hvert år nedlægges der også virkelige kapital hjorte med en trofævægt over 10 kg. Der nedlægges fra 1 til 2 gode hjorte pr. jæger på en 4 dages jagt. Revirerne ligger ved
byerne Reghin - Tirgu Mures – Sovata – Brassov. Man bliver afhentet i lufthavnen og derefter går turen til indkvarteringen. Turen kan tage fra 2 til 4 timer, lad os sige det med det samme, vejenei Transsylvanien, har ikke samme standart som i Danmark, så turen kan føles lang.
Indkvarteringen er ofte på normalt hotel eller mindre pension midt i jagtområdet.
For at give kunden den meste optimale jagt, og da brunsten kan være svær at forudsige, kan man som kunde opleve at vi tilbyder at flytte revir midt i jagten,
hvis brunsten er mere optimal i et andet område. Valget er altid kundens, og der opkræves et transfertillæg ved evt. flytning af revir.