Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

Grønland moskusokse/rensdyr 2020

Unik jagt på moskusokse og rensdyr i Grønland med Sdr. Strømfjord som udgangs punkt

Pris pr jæger
49.995,-


Oktober

Unik jagt på moskusokse/rensdyr 2020

Jagten er stadig hovedsalig traditionel jagt, hvor vi går ud på jagt, men medbringer hundeslæde til at transportere kød og trofæer ned til lejren efterfølgende.
Man skal derfor stadig gå en del, men slipper for alt det tunge arbejde med at bære kød og trofæer. Alt efter terræn kan persontransport helt eller delvis foregå med hundeslæde, men vi kan ikke garantere det, da sneforholdene kan variere meget i oktober. Dog kan hundene, selv uden sne, stadig trække kød og trofæer ned af fjeldet og hjem til lejren. I situationer hvor hundeslæden ikke er med, deponeres kød og trofæer i telt og bringes ned med hundeslæde senere.
Det væsentlige i forhold til august-september jagterne er, at du ikke skal bære kød og trofæer ned til lejren. Vores succesrate på moskusokser i området er 95%, og det er næsten alle gamle tyre, og desuden er der rimelige chancer for rensdyr. Vores lejr ligger ved en stor sø midt i jagtområdet. Det er en teltlejr med stort, opvarmet opholds-/køkkentelt med flere separate sovetelte. Arktisk vintersovepose og madrasser er inkluderet.
Vi har også feltsenge for dem, der ønsker det. Transport fra Kangerlussuaq til jagtlejr foregår med bil de første 20 km hen til en stor sø. Herfra sejles alt til jagtlejren, så frem søen ikke er tilfrosset. Alt efter vejrforhold kan transport fra bil til lejren ske med hundeslæde, ellers det kan være nødvendigt at gå. Der vil være en guide pr. 2 jægere. Medfølgende ikke jægere på oktober jagter bedes gå med under jagter, og ikke blive i lejren.
Forplejning er almindelig mad og til trods for, at alt transport er meget nemmere, så er der begrænsninger i at medbringe øl og vand, idet de risikerer at fryse til is om natten.
Vi medbringer altid sikkerhedsudstyr og satellit telefon på alle ture. Der vil være mulighed for småvildtjagt, når moskusokse og evt. rensdyr er skudt - ryper, harer og ræve.  Hvis du ønsker det, kan du i flyet på hjemturen til DK, uden vet dokumenter, medbringe 5 kg frosset kød fra dyr, du har nedlagt. Pris for kød aftales med outfitter.  
Jagt er jagt så selv om vores succesrate er høj, så kan vi ikke garantere, du får dyr. Derfor må du være realistisk med dine forventninger, og meget afhænger af dig, din kondition samt evner med en riffel.