Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

Sydengland Sikajagt 2020

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
9.895,-


September - oktober

Reviret ligger nord for Dorchester og vores samarbejdspartner råder over mere end 10.000 acres beliggende omkring hans bolig. Området er i det typiske og meget idylliske landskab, som karakteriserer Sydengland.

Der er en god bestand af sikavildt på reviret, og der skydes årligt omkring 15 trofæhjorte. Der jages altid 1:1, og der stalkes morgen og aften. Man må påregne at kunne nedlægge 1-2 hjorte på de 3 dages jagt. Normalt bliver der i gennemsnit brugt 3 til 4 outings pr. nedlagt hjort, men husk - jagt er jagt og det er fri vildtbane.
Det er ikke uden grund, at sikahjorten kaldes spøgelseshjorten, og den er uden tvivl den sværeste at jage af alle hjortearter. Sikaen er en sky “fætter”, og den kommer ofte kun frem efter mørkets frembrud. Dette er med til at gøre jagtoplevelsen ret unik.
Der kan være 2-4 jægere samtidigt på reviret og indkvarteringen ligger i forbindelse med samarbejdspartnerens bolig. Opholdet er med fuld engelsk forplejning, som omfatter et solidt morgenmåltid samt en 2 retters menu om aftenen.