Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Bjarne

Kroatien 2020. Muflon samt balkangemse

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger


Ultimo sept.-primo dec.

Muflon- og gemsejagt i Kroatien

 

Kroatien har de seneste år gjort sig særdeles godt bemærket hos den kreds af jægere, der har mod på at afprøve sine jagtlige færdigheder på jagten efter den attraktive muflonvædder eller balkangemsen. Disse 2 områder leverer hvert år særdeles stærke væddere og bukke, og har man et ønske om at nedlægge stærke muflontrofæer imellem 70 cm og 90 cm eller gemser over 90 Cic point er disse område lige stedet. Adriaterhavs kysten med diverse halvøer tilbyder en særdeles attraktive og hård jagt på den imponerende muflon eller balkangemse.

På disser revirer jagter vi mufloner/gemser fra 300 moh og op til ca 1.700 moh med en skøn udsigt til det smukke.Adriaterhav. Jagten kræver en særdeles god forberedelse både fysisk og mentalt, og jægeren skal være velforberedt med sine våben, for skud op til 300 meter kan meget nemt forkomme. Muflonen og gemser har i lighed med andre får et fantastisk syn, og derfor spotter de tit jægerne før de spotter fårene, og så er situationen, at de er langt over næste bjerg før vi når op til dem.Dette betyder, at jæger og guide bruger megen tid hver dag med at spejde og forsøge at spotte dyrene før de spotter os, så de kan planlægge en rute op ad bjerget uden at blive set af dyrene.

Der flyves til lufthavnen i Split eller Dubrovnik, og her bliver man modtaget af en af vores guider, som sørger for transporten til jagtområdet og retur efter endt jagt. Indkvarteringen er normalt på et mindre hotel så tæt på jagtområdet som muligt, og herfra udgår jagten hver dag, så man skal regne med at være ude i bjergene hele dagen. Når man har nedlagt det/de trofæer, man ønsker, er jagten ovre, og den resterende tid kan benyttes til turistoplevelser i det skønne Kroatien.  

Vi anbefaler, at man booker en ekstra jagt/opholdsdag, så det bliver en 4 dages jagt/et 5 dages ophold, hvis man vil jage begge arter.