Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Muflon jagt i Ungarn 2020

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
7.000,-


1/9-1/12

Super revir til muflon jagt i Ungarn

Rundt regnet 50 % af reviret er dækket af skov, og det har desuden en fin bestand af dåvildt, buk og vildsvin

På dette revirer skydes normalt mellemstærke kronhjorte – dvs. at hjorte fra 6 til 9 kg er normalt
her. Dåhjortene ligger typisk imellem 3 kg og 4,5 kg.
Mufloner imellem 70 cm og 90 cm er ganske normalt, og al jagt er på fri vildtbane.

Det er et statsrevir med udprægede skovbrugsområder samt marker med forskellige afgrøder så som majs og solsikke, der hovedsagelig bruges som fodermarker til vildtet.
Terrænet er ikke voldsom kuperet, og jagten er som udgangspunkt altid en kombination af walk and stalk samt brug af tårne. Ungarn er et jagtland med stolte traditioner, og har i mange år været et af de fortrukne lande i Europa for jægere, der har en drøm om at nedlægge kapitale kronhjorte samt dåhjorte
og mufloner. Ungarn er rent prismæssigt et dyrt land at gæste, men til gengæld er kvaliteten af det, man kan forvente, også i top.

Ungarn har en speciel regel, når vi taler om trofæer. 15 % reglen kaldes den i daglig tale, og kort fortalt betyder denne regel, at man kan afvise et trofæ, hvis det varierer mere en 15% i forhold til den ønskede trofævægt. Spørg hvis du vil vide, hvordan det fungerer i praksis.Jagtområderne er nemme at komme til både med fly og bil. Der kan flyves til Budapest, og inden for ca. 1½ times kørsel er man ved indkvarteringen. Ønsker man at køre i egen bil fra Danmark, skal man beregne ca. 15 timer køretid for at nå frem til indkvarteringen.