Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

DÅHJORT Polen 2020

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
5.995


BEDSTE TERMIN 15.-30. OKTOBER

DÅHJORT Polen 2020

POLEN - BRUNSTEN JAGTFORENING

BEDSTE TERMIN 15.-30. OKTOBER

 

4 dages dåhjortejagt i Polen i brunsten. 4 dages dåhjortejagt på smukt revir i det nordøstlige Polen. Dåhjortens grynt bryder stilheden i den farverige efterårsskov. De polske dåhjorte kæmper om dåernes gunst. Det er nu, jagten er i gang.

 

I Polen jages dåhjorten på den frie vildtbane, og brunstperioden er fra midten af oktober til starten af november. Brunstjagten på de gryntende dåhjorte er lige så intens og spændende som kronhjortejagten, og den udøves på samme måde som en kombination mellem anstand og pürsch. Dåhjorten er dog mere dagsaktiv sammenlignet med kronhjorten, hvilket bevirker at jagten ofte foregår i fuld dagslys. Mange jægere vender hjem fra deres dåhjortejagt i Polen overraskede over, hvor god og intens jagtoplevelsen har været.

 

På dette revir er man godt indkvarteret privat hos jagtklubben. Jagtklubben råder over deres eget jagthus og
dette ligger centralt placeret midt i reviret. Reviret passer til en gruppe på 2 og op til 4 jægere. Typisk trofækvalitet er mellem 1,8 og 3 kg. Dåhjorte med en trofævægt over 3 kg er sjældne, men findes dog på reviret ind imellem. Største dåhjort nedlagt af Korsholm jægere på reviret var på 3,8 kg og en flot  guldmedalje.

 

Inkluderet
- 4 dages jagt
- 4 dages ophold
- Dobbeltværelse
- Fuld forplejning
- Alle nødvendige tilladelser
- Assistance fra tolk ved ankomst og afrejse
- Rengøring af trofæer
- Jagtføring 1:1

Ikke inkluderet
- Afskydning statsrevirets prisliste for 2020
- Kørsel i reviret 30€ pr. pursch
- Evt. drikkepenge