Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Dåhjort brunst 2020 Polen

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
5.995


bedste termin 15.-30. oktober

Dåhjort brust 2020

POLEN - TOPREVIR

Bedste termin 15.-30. oktober

 

TOPREVIR – findes ikke bedre i Polen!

 

4 dages dåhjortejagt på et af de bedste dåhjorte revir i Polen. Korsholm jægere har nedlagt guldmedalje dåhjorte på reviret hvert år de seneste 3 sæsoner.

 

Dåhjortens grynt bryder stilheden i den farverige efterårsskov. De polske dåhjorte kæmper om dåernes gunst. Det er nu, jagten er i gang...

 

I Polen jages dåhjorten på den frie vildtbane, og brunstperioden er fra midten af oktober til starten af november. Brunstjagten på de gryntende dåhjorte er lige så intens og spændende som kronhjortejagten, og den udøves på samme måde som en kombination mellem anstand og pürsch. Dåhjorten er dog mere dagsaktiv sammenlignet med kronhjorten hvilket bevirker, at jagten ofte foregår i fuld dagslys. Mange jægere vender hjem fra deres dåhjortejagt i Polen, overraskede over, hvor god og intens jagtoplevelsen har været.

 

På dette revir er man indkvarteret privat i statsrevirets bolig, som ligger midt i reviret. Reviret passer til 2-3 jæger pr. gruppe. Trofækvaliteten er i top på reviret, og dåhjorte omkring de 3 kg er ikke et særsyn. Der er nedlagt guldmedalje dåhjorte på reviret hvert eneste år de seneste par sæsoner.

 

Inkluderet
- 4 dages jagt
- 4 dages ophold
- Dobbeltværelse
- Fuld forplejning
- Alle nødvendige tilladelser
- Assistance fra tolk ved ankomst og afrejse
- Rengøring af trofæer
- Jagtføring 1:1

Ikke inkluderet
- Afskydning statsrevirets prisliste for 2020
- Kørsel i reviret 30€ pr. pursch
- Evt. drikkepenge