Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Reguleringsjagt Polen 2020

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
7.995


BEDSTE TERMIN NOV. OG DEC.

Reguleringsjagt Polen 2020

BEDSTE TERMIN NOV. OG DEC.

 

Oplev en super reguleringsjagt på reviret Dzik Malbork med Korsholm Jagtrejser. Reviret passer til 3 til 4 jægere.

 

God hundyrsjagt på større foreningsrevir beliggende i det nordvestlige Polen. Super råvildtbestand og meget professionel jagtorganisation på reviret.

 

Der findes desuden vildsvin og kronvildt på reviret. Man bliver indkvarteret i luksushytter i byen Malbork, og turen sælges med helpension, der indtages på restauranten beliggende ved siden af hytterne.

 

Det er en væsentlig del af vildtforvaltningen, på reviret Dzik Malbork at afskyde hundyr råer og lam hvert eneste år. En stor andel af disse nedlægges på individuel jagt. Jagtformen er billig med særdeles rimelige afskydningsafgifter. Du får således meget jagt for pengene, og glæden ved at nedlægge et stykke vildt kan være lige så stor hvad enten der er tale om jagt på en gammel snu råbuk, eller om der er tale om et hundyr.
Jagten foregår oftest som pürschjagt eller som anstandsjagt fra skydetårne, der er placeret optimalt i forhold til vildtets færden på reviret. Der jages to gange om dagen, fra tidlig morgen før solopgang og igen eftermiddag/aften omkring solnedgang. Ofte kan jagten med fordel planlægges i forbindelse med fuldmåne, således man kan opleve den meget populære månseksindsjagt efter de polske vildsvin.

 

Inkluderet:
- 3 dages jagt (6 pürsch)
- 3 dages ophold i luxushytte
- Fuld forplejning
- Tolk (engelsktalende)
- Voucher gebyr
- Jagtføring 1:1
- Afskydning af 10 stk. råvildt (rå eller lam)
- Anskudt råvildt tæller som nedlagt

Ikke inkluderet:
- Ikke inkluderet
- Ekstra råvildt til 450,-kr pr. stk
- Vildsvin og kronvildt efter prisliste
- Kørsel i reviret afregnes med 30€ pr. pursch