Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Danmark - Dåhjort 2019

Afregning efter prisliste

Pris fra
2.885,- DKK

Bedste termin
15. oktober - 10. november

  • Beskrivelse
  • Info

Dåhjort i Danmark 2019

Ude godt men hjemme bedst.....!

Danske herregårde kan tilbyde fantastisk dåhjortejagt i brunsten på den majestætiske gryntende dåhjort. 

Dåhjortejagt i brunsten er en fantastisk oplevelse, som man ikke bør snyde sig selv for. Vi tilbyder vores kunder denne mulighed på flere forskellige herregårde, heriblandt et par steder på Fyn.

Der jages normalt morgen og aften, men hvis brunsten er høj, kan der i nogle tilfælde jages midt på dagen. Dette afgøres på stedet af vores meget erfarne guider, som kender terrænet som deres egen bukselomme og derfor eksakt ved, hvor man skal finde den hjort, du efterspørger. Skudafstande kan være lige fra 25 m til 200 m, og jagten er normalt tilrettelagt som walk and stalk. Hvis du er gangbesværet, har vi dog selvfølgelig også en løsning på dette.
Under normale omstændigheder bruger vores guider 1 til 1 outinges for at føre dig til den hjort, som du ønsker at nedlægge. Det er vigtigt at huske på, jagten foregår på den fri vildtbane og vind og vejr desuden spiller en stor rolle for succesraten.