Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Kronhjort 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
10.900,- DKK

Bedste termin
16. juni - 14. januar

  • Beskrivelse
  • Info

Kronhjortejagt i Kroatien

 

Moslavina havde den tidligere nationale rekord med en hjort på 261.81 CIC Point, men i 2018 nedlagde man på vores andet revir Baranja en ny national rekord på hele 265.0 CIC Point og en imponerende vægt på 14.65 kg.

De Kroatiske hjorterevirer har i mange år været kendt for at styre afskydningen af hjorte med hård hånd. Denne selektive afskydning af mellemklasse hjortene har været hovedårsagen til, at disse gode områder kan leverer hjorte fra 10 kg og opefter hvert år. Så går du med en drøm om en gang i livet at få mulighed for at nedlægge en hjort over 10 kg, kunne Kroatien være en mulighed.

Lad det være sagt med det samme, denne kvalitet af kronhjorte er dyr, men disse 2 områder som vi bruger til vores kronhjortejagt i Kroatien, er blandt de allerbedste. De har stor erfaring med Deer management som det hedder, og netop derfor leverer de hvert år top trofæer, også set med internationale øjne.

Jagten er tilrettelagt som 1:1 med morgen og aften pürch, og som Walk and Stalk, der kan evt. benyttes tårne ind imellem. Reviret er ikke voldsomt kuperet, så det er nemt at komme rundt ad de skovveje og spor, der findes på reviret.

Man er indkvarteret på reviret i et fint jagthus med fuld kost. Kørsel under jagt er inkl. i prisen. Til brunstjagten fortrækker guiderne rifler fra kaliber .30-06 og op efter, pga. at brunsthjorten kan være særdeles skudstærk, så man skal have det lidt tunger grej frem.

Man flyver normalt til Zagreb, hvor man hentes af guiden eller vores partner, der sørger for transfer imellem lufthavn og revir. Typisk tager det 3 til 4 timer hver vej.