Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Muflon 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
10.995,- DKK

Bedste termin
Slut sept. - start okt.

  • Beskrivelse
  • Info

Muflon jagt i Kroatien

 

Muflon jagt i Kroatien imellem Split og Dubrovnik i bjergområdet Biokovo samt ude på halvøen Peljesac.

Kroatien har de seneste år gjort sig særdeles godt bemærket hos den kreds af jæger der har mod på at afprøve sine jagtlige færdigheder på jagten efter den attraktive muflon væder.

De 2 områder levere hvert år særdeles stærke væddere og har man et ønske om at nedlægge trofæer imellem 70 cm og 90 cm er dette lige stedet. Adriaterhavskysten med div. halvøer tilbyder en særdeles attraktive og krævende jagt på den imponerende muflon. På disser revirer jagter vi mufloner fra 300 moh og op til ca. 1.700 moh, hvor du har en skøn udsigt til det smukke Adriaterhav.

Jagten kræver en særdeles god forberedelse både fysisk og mentalt, og jægeren skal vær velforberedt med hans våben, fordi skud op til 300 m meget nemt kan forkommen.

Muflonen har som andre får et fantastisk syn, og derfor spotter de tit jægerne før de spotter fårene, sker det er de langt over næste bjerg før vi igen når op til dem. Dette betyder at jæger og guide bruger meget tid hver dag med at spejde og forsøge at spotte muflonerne før de spotter os, så guiden og jægeren kan planlægge en rute op ad bjerget uden at blive set af muflonerne.

Der skal flyves til lufthavnen i Split eller Dubrovnik, her bliver man modtaget af en af vores guider som sørger for transporten til jagtområdet og tilbage igen efter endt jagt, indkvarteringen er normalt på et mindre hotel så tæt på jagtområdet som muligt. Herfra udgår jagten hver dag, og man skal forvente at være ude i bjergene hele dagen.

Når man har nedlagt det/de trofæer man ønsker, er jagten over og resterende tid kan benyttes til turist oplevelser i det skønne Kroatien.