Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Drivjagt December

Fast pris inkl. keiler

Pris pr jæger
18.995,- DKK

Bedste termin
d. 4. - 8. december

  • Beskrivelse
  • Info

Drivjagt December i Kroatien

Minimum 15 skytter.

 

Reviret er områder med blandet skov, men absolut mest eg træer samt enge og mindre biotoper der er godt for vildtet. Og landbrugsområder gør områderne til særdeles gode biotoper.

Der er typisk 3 drev hver dag og der benyttes driver og hunde hver dag. På enkelt af vores drivjagt revirer benyttes hestevogne til at køre jægeren på post hvis vejret tillader det.

Indkvartering er på et mindre drevet familie hotel lige ved jagtområdet, normalt i dobbeltværelser, enkeltværelse kan tilkøbes.

Der flyves normalt til Zagreb lufthavnen, herfra sørger vores partner for afhentning og transfer til jagtområdet og tilbage igen efter endt jagt for et mindre gebyr pr. person som betales i Kroatien.

 

Denne drivjagt er planlagt på et 23.000 ha stort område. Området er nærmeste nabo til National Parken Lonjsko Polje og har en god bestand af vildsvin, samt kronvildt.