Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Drivjagt 2019 / 2020

Fast pris inkl. 50 stk. vildt

Pris pr jæger
20.995,- DKK

Bedste termin
15. oktober - 31. januar

  • Beskrivelse
  • Info

Drivjagt Kroatien 2019 / 2020

Minimum 10 mand

 

Området har en god bestand af vildsvin, keiler er inkl. i prisen, samt kronvildt og muflon - der må nedlægges hinder / kalve samt får / lam i enkelte drev. Nogle revirer tilbyder kun drivjagter hvor der kun må nedlægges vildsvin, andre områder tilbyder at der må nedlægges hundyr af andre vildtarter. 

Revirerne er typisk områder med blandet skov, enge samt mindre biotoper og landbrugsområder, der gør områderne til særdeles gode biotoper. Skovene er typisk ege, bøg og kastanje skov. Netop på grund af disse træsorter vil grisen gerne stå i skovene i vinterhalvåret da de her normalt har fin adgang føde.

Revirerne der laver disse drivjagter, er typisk imellem 20.000 ha til 30.000 ha. Der er typisk 3 drev hver dag og der benyttes driver og hunde hver dag. På enkelt af vores drivjagt revirer benyttes hestevogne til at køre jægeren på post hvis vejret tillader det.

Indkvartering er normalt mindre hoteller eller gode jagthuse på området, normalt i dobbeltværelser - enkeltværelse kan tilkøbes. Der flyves normalt til Zagreb lufthavnen, herfra sørger vores partner for afhentning og transfer til jagtområdet og tilbage igen efter endt jagt for et mindre gebyr pr. person som betales i Kroatien.