Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Balkan Gemse 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
10.800,- DKK

Bedste termin
1. okt. - 31 dec.

  • Beskrivelse
  • Info

Kroatien tilbyd noget af den ypperligste jagt på Balkan Gemsen, særdeles gode bestande af Balkan gemsen findes på det meste af Adriaterhavs kysten og bjergene her er typisk op til ca. 1.400 m over havet.

 

En stor del af revirerne har en fantastisk udsigt til havet og er med til at gøre oplevelsen fuldendt. Selv om Bjergene ikke er voldsom høje er jagten rimelig hård og det kan anbefales at være i god fysisk form, samt være velforberedt på forholdsvis lange skud - 200 til 300 m er ikke unormal her.

 

Jagten er normalt tilrettelagt sådan at man er ude hele dagen og en stor del af dagen bruges til at spotte dyrene og planlægge ruten, så man komme så tæt på dem som muligt.

 

Indkvartering er normalt mindre hoteller eller gode jagthuse i området, normalt i dobbeltværelser. enkeltværelse kan tilkøbes

 

Revirerne kan normalt tage fra 2 til 5 jæger ad gangen

 

Man flyver normalt til lufthavnene på Adriaterhavs kysten når vi taler Gemsejagt, Pula, Zadar, Split og Dubrovnik bruges ofte.

 

Gemser i klassen 90 Cic til 105 Cic point nedlægges på stort set alle revirer.