Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Bukkejagt 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
7.945,- DKK

Bedste termin
Maj samt uge 29, 30 og 31

  • Beskrivelse
  • Info

Råvildtet er den næstmeste forekommende vildtart i Kroatien, kun overgået af vildsvin i betydelige mængder.

Råvildt træffes over stort set hele landet og Kroatien kan levere bukke i alle klasser. Maj samt juli/ august er suveræne bukkejagt måneder.

 

Områderne Baranja – Bjelovar og Bilogora leverer hvert år masser af gode bukke, men kvaliteten af bukke er meget forskellig fra område til område, derfor er det nødvendigt at du ved booking af turen oplyser hvilken kvalitet af bukke du ønsker at går efter. Bukke imellem 325 g og 425 g er normalt forekommende, men skulle du ønske bukke over 400 g kan det fint lade sig gøre, vi skal så blot sende dig på andre revirer.

 

Revirerne er typisk områder med blandet skov, enge samt mindre biotoper og landbrugsområder, der gør områderne til særdeles gode råvildt biotoper. Revirerne er typisk imellem 5.000 ha til 30.000 ha og jagten er altid tilrettelagt som jagt 1:1, med mulighed for pürch og enkelte tilfælde jagt fra tårn. Biler benyttes til transport rundt på reviret og hvis der spottes buk fra bilen køre man bilen ud af syne for bukke og så tilbage for at finde bukken igen.

 

Indkvartering er normalt mindre hoteller eller gode jagthuse på området, normalt i dobbeltværelser enkeltværelse kan tilkøbes.

 

Revirerne kan normalt tage fra 2 til 6 jæger ad gangen.

 

Der flyves normalt til Zagreb lufthavnen når det er bukkejagt. Herfra kan du blive afhentet og kørt til jagtområdet af vores partner.