Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Kroatien - Bukkejagt 2019

Fast pris inkl. 3 bukke

Pris pr jæger
20.000,- DKK

Bedste termin
Maj samt uge 29, 30 og 31

  • Beskrivelse
  • Info

De bedste områder findes langs grænsen til Ungarn og ind midt i landet, områderne Baranja – Bjelovar og Bilogora lever hvert år masser af gode bukke, men kvaliteten af bukke er meget forskellig fra område til område.

 

Dette tilbud omhandler udvalgte revirer hvor man tilbyder en pakke med 3 bukke uanset str. inkl. i prisen, de 3 første bukke er inkl. i prisen herefter kan man nedlægge bukke til en fastpris uanset str. Man kan forvente at nedlægge minimum 1 buk pr. pürch hvis man ønsker det.

 

Revirerne der bliver brugt til disse fastprisarrangementer, leverer typisk bukke imellem 300 og 400 g og i enkelte tilfælde nedlægges der bukke der kan holde en Bronze medalje.

 

Revirerne er typisk områder med blandet skov – enge samt mindre biotoper og landbrugsområder som gør områderne til særdeles gode råvildt biotoper, revirerne er typisk imellem 5.000 ha til 30.000 ha og jagten er altid tilrettelagt som jagt 1:1, med mulighed for Pürch og enkelte tilfælde jagt fra tårn, biler benyttes til transport

 

rundt på reviret og hvis der spottes buk fra bilen køres bilen ud af syne for bukken, og så går man tilbage for at finde bukken igen.

 

Indkvartering er normalt mindre hoteller eller gode jagthuse i området, normalt i dobbeltværelser, enkeltværelse kan tilkøbes.

 

Revirerne kan normalt tage fra 2 til 6 jæger ad gangen.

 

Der flyves normalt til Zagreb lufthavnen når det er bukkejagt, herfra sørger vores partner for afhentning og transfer til jagtområdet og tilbage igen efter endt jagt.