Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Polen - Bukkejagt August

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
5.995,- DKK

Bedste termin
3.-7. august

  • Beskrivelse
  • Info

Korsholm jagtrejser tilbyder en gruppe på 4 til 5 jægere mulighed for 25 bukke på dette fantastisk revir, tæt på byen Ilawa i det nordøstlige Polen. Reviret er på hele 13.000 ha hvorfra kun 1.700 ha er skov, resten er mose, småskove og landbrug. En helt ideel råvildtbiotop med stærke bukke imellem.

 

På dette revir er vores gæster indkvarteret privat hos jagtklubben i rolige omgivelser midt i reviret. Brunstjagten på dette revir er fantastik og de er ikke unormalt at se mellem 5 og 10 bukke på hver pürsch. For mange af vores kunder er det blevet en fast tradition at tage med Korsholms bukkebus i august og gensynsglæden er ofte stor når jæger og jagtguiden igen mødes til dejlige timer på jagt. At opleve en klassisk brunst jagt på sommerbukke i Polen er noget man skal prøve mindst en gang i livet. I brunstperioden er det muligt at lokke bukken med forskellige lokkekald, hvilket ofte giver intense og gode jagtoplevelser, og de ældre bukke er ofte mere aktive end i maj.