Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

England Muntjak 2019/20 med mulighed for CW

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
9.700,- DKK

Bedste termin
Januar-marts

  • Beskrivelse
  • Info

Muntjak - England 2019

Spændende jagt på disse to små hjortearter, der somme tider kræver særdeles gode skydefærdigheder. Mulighed for jagt fra tårne, men mest som walk and stalk. 

 

Der findes på de arealer vores samarbejdspartner råder over, en meget stor og stærk bestand af muntjak og kinesisk vandrådyr.

Terrænet er typisk engelsk med en god blanding af småskove, landbrugsarealer og mange levende hegn, som giver gode betingelser for vildtet. 

Jagten foregår som walk and stalk med egen jagtfører 1:1. Der forefindes tårne, hvor det er muligt at sidde på anstand. Normalt drejer det sig om morgen og aften jagt, men det kan også være muligt at prøve midt på dagen, hvis skytten finder det gunstigt. Typisk skudafstand ligger imellem 100 og 250 meter, og langt de fleste nedlægges fra skydestok.  

Den bedste termin er januar og frem til slutningen af marts. Her er vegetationen visnet ned, så det er nemmere at opnå et godt resultat. Yderligere er pelsen også god, hvis man gerne vil have en hovedmontering af disse særprægede trofæer. 

Der kan med lidt held nedlægges 2 til 4 stk. vildt på 3 dage fordelt på begge arter.