Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Guldsjakal 2019/2020

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
5.995,- DKK

Bedste termin
Helårlig

  • Beskrivelse
  • Info

Kroatien - guldsjakal 2019

Bestande af guldsjakal er de senere år vokset voldsomt i Sydeuropa – heriblandt i Kroatien hvor vores samarbejdspartner nu tilbyder en fin reguleringsjagt på disse rovdyr.  

Jagten er tilrettelagt i de åbne, flade områder rundt om nationalparken Lonjsko polje, som er et verdenskendt, ornitologisk reservat. Området er forholds vidtstrakt, fladt med mange vådområder og egeskove. 

Guldsjakalen er et dyr i hundefamilien med en længde på 60 til 110 cm. Vægten på et voksent dyr er typisk 10 til 17 kg med en skulderhøjde på 45 til 55 cm.  Tæver er mindst. 

Sjakalen er i dag naturlig forekommende i Nordafrika, men har etableret sig i Sydeuropa hvorfra den spreder sig hastigt. Hvis man søger på internettet omkring guldsjakal, står der følgende: Ikke truet art og alt ædende. 

Der jages normalt fra tårn eller i nogle tilfælde som walk and stalk, hvor man sommetider prøver at kalde sjakalen på samme måde vi her i Skandinavien muser ræve. Som udgangspunkt flyves der til Zagreb, og der kan medbringes egne våben, men det er også muligt at leje. Indkvarteringen er typisk i jagthus på/ved reviret med fuld forplejning.