Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Danmark - Rough shooting 2019

Vær ude i god tid!

Pris fra
18.995,- DKK

Bedste termin
Bestil i god tid for bedste termin

  • Beskrivelse
  • Info

Rough shooting 2019

 

 

Sublim rough shooting forskellige steder på Fyn og Sjælland 

 

Hvad enten du drømmer om en super jagtdag med nogle kammerater eller lidt hyggejagt sammen med forretnings-forbindelser i uformelle omgivelser, så er en walk up jagtdag for 4 til 5 mand lige sagen. I skal bare møde op med gevær og patroner. Frokost med videre kan arrangeres i herskabelige omgivelser. 

Resten sørger vi for..

På en typisk rough shooting dag nedlægges der mellem 15 og 25 stykker vildt. Vores gæster vil typisk mødes ved jagthuset kl. 08.30 til morgenkaffe, og herefter er der jagt indtil frokost. Efter frokostpausen er der igen jagt, hvorefter jagten slutter midt på eftermiddagen med parade samt evt. en kop eftermiddagskaffe.

En rough shooting dag giver normalvis mange oplevelser, og alle får mulighed for et nedlægge et eller flere stykker vildt. Jagtformen tiltaler mange — ikke mindst fordi man så at sige hele tiden er med i jagten og kan følge med i jagtens forløb. Glæde sig over kammeraternes jagtheld, men naturligvis også se, hvis en kammerat bommer på en oplagt chance.

Jagten ledes af revirets skytte og et antal hjælpere, som sikrer, at dagen forløber efter planen. Der lægges vægt på kvalitet og sikkerhed for driver, hunde, gæster med videre, sådan at alle får en god oplevelse med hjem i bagagen. 

På disse jagter skydes der normalt ikke til løbende vildt af hensyn til sikkerheden. Jagtlederen vil på dagens parole gennemgå reglerne, samt hvad der må skydes på dagen.