Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Walk up jagt på danske herregårde 2019

Vær ude i god tid!

Pris fra
19.995,- DKK

Bedste termin
Bestil i god tid for bedste termin

  • Beskrivelse
  • Info

Walk up jagt på danske herregårde 2019

 

 

Sublim walk-up jagt på Fyn og Sjælland for 4-5 jægere

 

Hvad enten du drømmer om en super jagtdag med nogle kammerater eller lidt hyggejagt sammen med forretnings-forbindelser i uformelle omgivelser, så er en walk up jagtdag for 4 til 5 mand lige sagen. I skal bare møde op med gevær og patroner. Frokost med videre kan arrangeres i herskabelige omgivelser. 

Resten sørger vi for..

På en typisk walk-up dag nedlægges der mellem 15 og 25 stykker vildt, som er inkluderet i prisen. Vildt udover 25 stk. betales til dagspris. Vores gæster vil typisk mødes på godset eller jagthuset kl. 08.30 til morgenkaffe. Herefter er der jagt indtil frokost. Efter frokostpausen er der igen jagt, hvorefter jagten slutter midt på eftermiddagen med parade samt evt. en kop eftermiddagskaffe. Hvis holdet er godt skydende og ønsker det, kan der normalt nedlægges 40 til 50 fugle. Skulle kunden ønske det, kan der sluttes af med et andetræk.  

En walk up dag giver normalvis mange oplevelser, og alle får mulighed for at nedlægge et eller flere stykker vildt. Jagtformen tiltaler mange — ikke mindst fordi man så at sige hele tiden er med i jagten, og kan følge med i jagtens forløb samt glæde sig over kammeraternes jagtheld…. og naturligvis også se, hvis kammeraten bommer på en oplagt chance. Jagten ledes af revirets skytte og et antal hjælpere, som sikrer at dagen forløber efter planen med vægten lagt på kvalitet og sikkerhed for driver, hunde, gæster med flere — således alle får en god oplevelse med hjem i bagagen. På disse jagter skydes der normalt ikke til løbende vildt af hensyn til sikkerheden. Jagtlederen vil på dagens parole gennemgå reglerne samt hvad, der må skydes på dagen.