Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Jesper Nielsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: jesper@korsholm.dk

Polen - Kronhjort 2019 - prislistetilbud

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
6.995,- DKK

Bedste termin
16. sept. - 21. sept.

  • Beskrivelse
  • Info

Kronhjort i Polen 2019 - prislistetilbud

 

Korsholm Jagtrejser tilbyder igen i 2019,

denne fantastiske jagt for vores kunder.

 

Oplev jagten på brunsthjorte i Polen med Korsholm Jagtrejser. Tag med på vores årlige hjortejagt med bus til det skønne jagtland Polen.

Vi rejser til Polen med bus og vi jager på gode områder i det nordvestlige Polen, nær byerne Slupsk, Miastko, Koszalin og Szczecinek.

 

Der vil typisk være fra 2 til 6 jægere på hvert revir. På vores bustur er kammeratskab og gode jagthistorier i højsædet.

Morgendisen står tæt over mosen, der står en kronhjort ganske tæt på og brøler, og dybt inde i mosen hører vi 2 andre brølende hjorte. Guiden hvisker: ”Det er hjorten længst til venstre, vi går efter”. En gammel hjort på 10-11 år, som er set flere gange den sidste tid, ulige 14 ender smuk og majestætisk.

Kombinationen af kolde nætter og korte dage sætter for alvor gang i kronvildtets hormoner og brunsten starter. Der vil være muligheder for at nedlægge ekstra hjorte på turen, ligesom der kan nedlægges vildsvin og muligvis råbuk, såfremt reviret har flere tilbage på afskudsplanen.