Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Muflon jagt i Ungarn

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
8.400,- DKK

Bedste termin
10.-25. oktober

  • Beskrivelse
  • Info

Super revir til muflon jagt i Ungarn

Rundt regnet 50 % af reviret er dækket af skov, og det har desuden en fin bestand af dåvildt, buk og vildsvin

Reviret er på ca. 14.000 ha lettere kuperet – op til ca. 300 m over havet.

Dåvildtet er normalt i brunst i samme periode som mufloner er på dette revir. 

Korsholm Jagtrejser kan sammen med vores samarbejdspartner i Ungarn tilbyde en rigtig god muflonjagt på et revir syd øst for Budapest. Reviret er på ca. 14.000 ha, hvoraf over 50% er skov. Det er kuperet terræn og højeste punkt er ca. 300 m over havet. 


Området er en ideel biotop for mufloner og andet vildt, og der træffes både kron-, då- og råvildt på området samt vildsvin. 

Her nedlægges hvert år et antal gode væddere, og der er gode muligheder for væddere i klassen 70 til 80 cm. Indkvarteringen foregår normalt i enkeltværelse i et jagthus af god kvalitet på reviret. 

Spisetidspunkter aftales på stedet, og reviret er altid villige til at få det passet ind i forhold til, hvornår kunden er hjemme fra jagt. Jagten udgår hver dag fra indkvarteringen, hvor den ungarske guide henter jægeren, og returnerer ham efter endt jagt. Der jages 1:1 på pürsch/anstand morgen og aften. 

Mulighed for andet vildt når vædderen er nedlagt – efter aftale med Korsholms kontor. Der er naturligvis også mulighed for anstandsjagt fra tårn, hvis det er påkrævet.