Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Nordirland - Sikajagt 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
7.595,- DKK

Bedste termin
Medio sept. - 20. okt.

  • Beskrivelse
  • Info

Nordirland - sikahjortejagt 2019

 

Oplev den intense jagt på sikahjort i Nordirlands smukke natur.

 

Sikahjorten kaldes ikke uden grund spøgelseshjorten. Hjortens fløjten i brunsten går lige i blodet…  Du skulle prøve det!

Terrænet er en blanding af stejle bløde bakker og åbent landskab med lyng og skovklædte bakker. Et helt ideelt terræn til den sky Sikahjort. 

Vores samarbejdspartner råder over ca. 20.000 acres i området omkring byen Irvinestown i Nordirland.

Nordirland har en god bestand af denne sky hjort, men det skal dog siges, at trofækvaliteten ikke helt er på højde med sikahjortene længere sydpå i republikken Irland. Stort set alle hjorte, der bliver nedlagt, er pæne 6-, 7- eller 8-ender plus selvfølgelig enkelte afskudshjorte — hvis kunden ønsker at skyde en ekstra hjort.

Nordirland har fantastisk meget at byde på, ikke mindst god jagt på den sky sikahjort, fornuftige trofæer uden for medaljeklassen samt ikke mindst anstændige trofæpriser. Uanset hvor man kommer frem i Nordirland er gæstfriheden stor, og det er som om at tiden står stille, dog uden at tingene går i stå. At sidde i pubben og nyde sin aftensmad efter en skøn jagtdag, måske suppleret med en enkelt G&T, og evt. sludre lidt med de lokale er bare ren afslapning, og man glæder sig allerede til næste dag. 

Området giver også mulighed for at nedlægge hind eller kalv, men først efter den 1. november. Jagtområderne er lettere kuperede, og derfor er det en klar fordel at være i en rimelig fysisk form. Man skal være forberedt på, at der kan forekomme lange skud (150 til 250 meter), så god træning er en fordel. Træn også med skydestok, da jagten typisk er walk-and-stalk. Jagten foregår 1:1 med lokal jagtfører. 

Der forefindes enkelte tårne, hvor det er muligt at sidde på anstand, men det bliver ikke brugt særlig meget. Normalt er der morgen og aften stalk. Jagten foregår på flere forskellige områder lige fra private landbrugs- og skovområder til statsejede hede og skovområder, der ligger imellem 30-45 minutters kørsel fra indkvarteringen.