Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Sydengland - Dåhjort 2019

Afskydning efter prisliste

Pris pr jæger
7.995,- DKK

Bedste termin
Oktober

  • Beskrivelse
  • Info

Sydengland - Dåhjort 2019

 

Tag med Korsholm Jagtrejser på dåhjorte jagt

i Sydengland. Her råder vi over flere revirer,

fordelt rundt i hele Sydengland.

 

Et af disse områder ligger i nærheden af byen Cornwood i Devon lige på kanten af Dartmoor National Park. Kvaliteten af de dåhjorte, der nedlægges i denne del af England, er normalt halv- eller fuldskufler uden for medaljerækkerne. Man skal ikke forvente medaljetrofæer, da de yderst sjældent nedlægges her. 

Jagten og naturen i denne del af England er ganske enkelt sublim, og sammenholdt med en fornuftig fritstående bestand af dåvildt er 3 dages dåhjortejagt i brunsten bare noget, enhver jæger må opleve. Man kan forvente 1 til 2 fuldskuffelhjorte på 

3 dages jagt. Med lidt held samtidig med brunsten, som normalt er i oktober, finder man også enkelte muligheder for en afskudshjort eller 2. 

Jagten er typisk walk-and-stalk, og bakkerne kan til tider være seje, så det tilrådes at man er i fornuftig form — dog uden at være atlet.  

Der tilbydes et par timers aftenjagt på ræv (lamping Fox), hvis vejr og vind tillader det. Prisen for dette betales direkte til guiden. 

Indkvarteringen er hos vores samarbejdspartner, og herfra køres der hver morgen og aften ud på jagt. Man kan også bo på en lokal pub eller et B&B i lokalområdet. Det er maximalt muligt for 3 mand at jage samtidig på reviret.