Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Transsylvanien - gemsejagt 2019

FAST PRIS!

Pris pr jæger
26.995,- DKK

Bedste termin
Medio oktober-november

  • Beskrivelse
  • Info

Gemsejagt i Transsylvanien til fastpris

Korsholm Jagtrejser råder over nogle af de bedste områder i Transsylvanien, når vi snakker gemsejagt

 

Korsholm Jagtrejser har købt et antal gemser til fastpris på et bjergrevir i Transsylvanien. Her får jægeren en rigtig god og udfordrende jagt på gemse. 

På disse revirer skydes normalt gode gemser, og på vores fastpris arrangementer må man påregne at nedlægge gemse i størrelsen 90 til 98 CIC point. 

I enkelte tilfælde lidt større, og i andre lidt mindre. Der nedlægges både han og hundyr. 

Området ligger i den vestlige del af Transsylvanien over mod de transsylvanske alper, som er en del af bjergkæden Karpaterne. Stejle bjerge, store dybe dale og højder op til mere end 2400 meter er en ideel og særdeles god biotop for gemser.

Jagten er en udfordrende bjergjagt, og kræver at man er i god fysisk form. Jagten foregår stort set kun som pürsch eller anstand på et bjergpas. Man er indkvarteret på/ved reviret på et hotel, en mindre pension eller i et jagthus. 

Alle indkvarteringer er af en fornuftig kvalitet.

Dette tilbud er et fastpristilbud inkl. en gemse efter guides anvisning (typiske gemser mellem 90 og 98 cic point). Skytten skal være opmærksom på, at der skydes gemser af begge køn.