Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Sydengland - bukkejagt 2019

Fastpris på bukke uanset str.

Pris pr jæger
8.495,- DKK

Bedste termin
Slut april og maj samt i brunsten

  • Beskrivelse
  • Info

Bukkejagt i Sydengland 2018

 

 

Oplev bukkejagten i idyllisk sydengelsk natur!

 

Her råder vores partner over flere arealer, som tilsammen udgør ca. 5000 ha.


I området nedlægges ca. 25 bukke hvert år. Devon er ikke kendt for voldsomt store bukke, men regulære normale bukke, og til fair priser uanset størrelse. Området huser en fornuftig bestand af fritstående dåvildt. 


Området er typisk sydengelsk med rullende bakker - vekslende til meget kuperet. Man finder mindre småskove og remiser samt landbrugsarealer, der afgrænses af de mange levende hegn/sten diger. 


En rigtig råvildt-/dåvildtbiotop, som giver vildtet optimale betingelser og samtidig er et sublim område at pürche i. Indkvarteringen sker i privat regi hos vores samarbejdspartner i et anneks, Stalkers Cottage, beliggende tæt ved deres eget hus og er inklusiv fuld pension. Stedet bærer ikke præg af luksus, men i dette private hjem hersker en god atmosfære, her er pænt og rent, og det ligger tæt på jagtområdet.


Der jages altid 1:1, hvis ikke andet er aftalt, og med max. 3 jæger ad gangen på reviret. Der nedlægges pæne bukke på hele området dvs. bukke imellem 250 gr og op til 350 gr. På 6 outinges kan man forvente at få chance til 2 til 3 bukke. Man må forvente, at der ikke nedlægges unge, lovende bukke.