Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Transsylvanien - drivjagt 2019

Fast pris - inkl. keiler - min. 10 jægere

Pris pr jæger
9.995,- DKK

Bedste termin
1. aug. - 15. feb.

  • Beskrivelse
  • Info

Drivjagt i Transsylvanien 2019

Hyggelig traditionel drivjagt i forskellige lokale jagtklubber i Transsylvanien 

  

Vi tilbyder en gruppe på min. 10 jægere mulighed for en traditionel drivjagt med lokale jagtklubber i Transsylvanien. Her må der pt. kun nedlægges vildsvin, ræv samt evt. guldsjakal. I Transsylvanien har man i øvrigt ikke tradition for at nedlægge hjortevildt på drivjagter.


Man må ikke forvente samme mængde svin som i Polen og Ungarn, men et hold på 12 mand skød i november 2019 19 grise på første dagen, 15 på anden dagen samt 7 på tredje dagen. Ud af de 41 grise var 11 stk. keiler med tænder imellem 12 cm og 21 cm. 


Hvis gruppen skyder normalt, kan det forventes, at der gennemsnitligt nedlægges 1 stk. vildt pr.  mand pr. dag.


Drivjagterne er tilrettelagt på samme måde som en drivjagt i Polen/Ungarn, blot er drevene lidt længere med max. 2 til 3 drev pr dag. Drevene foregår med et antal drivere samt hunde. Antallet af hunde og driver er op til reviret at bestemme, og under jagterne benyttes der meget 


sjældent tårne/hochsitz. Der jages på 2 eller 3 jagtrevirer, og det må forventes, at vi kan skifte indkvartering en enkelt gang under turen for at minimere transporttiden mellem revir og indkvartering.


Vi benytter mindre hoteller eller mindre pensioner af en fornuftig kvalitet, men forvent ikke 5-stjernede hoteller. Normalt bor man på dobbeltværelse.  Der flyves til Sibiu eller Cluj- Napoca, hvor jægerne bliver hentet og bragt til indkvarteringen. Vores revirer ligger typisk 2-4 timers kørsel fra lufthavnen. 


Der vil være engelsktalende tolk til rådighed under hele turen, da man ikke kan forvente, at de lokale taler tysk eller engelsk.