Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Transsylvanien - Dåhjorte Ludus

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
8.100,- DKK

Bedste termin
8.-10. oktober

  • Beskrivelse
  • Info

Skønt, kuperet jagtområde, der stiller krav til den enkelte jæger

 

Suveræn dåhjortejagt i det smukke, centrale Transsylvanien i området omkring Ranta

 

På dette revirer skydes normalt mellemstærke dåhjortetrofæer imellem 2,8 og 3,5 kg. Områderne ligger i den centrale del af Transsylvanien, ikke langt fra byen Ranta, og er et udpræget land- og skovbrugsområde. Her er mindre marker med forskellige afgrøder samt masser af brak- og græsområder. Terrænet er rimelig kuperet, og jagten er som udgangspunkt altid tilrettelagt som walk and stalk. Reviret sælger kun 3 licenser hvert år, så området er ideel for 3 mand, der vil jagte en hjort hver og evt. skyde en gris efterfølgende. Som udgangspunkt nedlægges der under normale omstændigheder ikke hundyr og kalve i brunsten. Området, hvor vi jager dåvildtet, er på ca. 9.000 ha., men klubben råder sammenlagt over ca. 100.000 ha. 

Indkvarteringen er et lille hotel, som ligger ca. 30 minutters kørsel fra jagtområdet, og man bliver hentet her hver morgen og aften. Der flyves til Cluj-Napoca lufthavnen, hvor en af vores folk henter kunderne, og fra lufthavnen til indkvarteringen er der ca. 2 timers kørsel.