Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Jesper Nielsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: jesper@korsholm.dk

Bukkejagt i Polen

Fast pris

Pris pr jæger
4.995,- DKK

Bedste termin
10.-14. maj

  • Beskrivelse
  • Info

Fantastisk område til bukkejagt

På revieret Orez tilbyder Korsholm Jagtrejser 15 bukke til afskydning for en gruppe på 2 til 3 jægere til præmieren i maj 2019

 

Floden Odra løber gennem reviret og de mange flodsenge der gennemskærer reviret, giver perfekte betingelser for råvildtet. 

Den polske natur viser sig fra den smukkeste side i maj. Bøgetræerne er sprunget ud, alt er grønt og naturen emmer af liv. Vores gæster bliver indkvarteret på mindre pension der ligger midt i reviret. 

På dette revir er der også mulighed for at nedlægge vildsvin under bukkejagten i maj. Har man som gæstende jæger et ønske om at nedlægge vildsvin, under bukkejagten aftales dette hjemmefra. Jagten vil foregår både som en kombination af pürsch og anstand fra tårn. Premieren i Polen er den 11.5 2019 og denne jagt er planlagt således at man starter på premieredagen. Ønskes en anden termin i maj er dette også muligt, forhør om mulighederne.