Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Sortbjørnejagt i Alberta

Gruppetur - dansk rejseleder

Pris pr jæger
27.995,-* DKK

Bedste termin
18.-23. maj / 9.-14. juni

  • Beskrivelse
  • Info

Korsholm jagtrejser kan fra foråret 2019 tilbyde jagt på Sortbjørn i Alberta

 

Vi har i samarbejde med vores partner lavet et tilbud på en gruppetur med en dansk rejseleder, der kender området særdeles godt., Han vil både fungere som rejseleder, men også som guide for nogle af kunderne.

 

Vi råder over flere forskellige områder i Alberta, og der vil typisk være 4 til 7 timers kørsel i bil fra lufthavnen i Edmonton, hvor de fleste kunder flyver ind til. Der er plads til max. 8 mand i hver gruppe, og turene gennemføres kun ved minimum 4 tilmeldte jæger pr tur. Fra Edmonton lufthavnen kører jægeren selv til mødepunktet, hvor de mødes med guiden eller en af hans folk, og herfra bliver de guidet ind i området. Under normale omstændigheder kan der køres helt frem til jagtlejeren, dog kun med 4x4 biler. 

Efter endt jagt bliver man guidet ud af området igen, og kører selv tilbage til Edmonton, hvor man evt. kan køre forbi en konservator, som skal klare arbejdet med skind. Mulighed for at booke en overnatning på hotel i Edmonton og se noget af byen, de store indkøbscentre, samt den store jagtbutik med indendørs skydebane mm. hvorefter man flyver hjem næste dag.  

Lejren er en typisk teltlejr, og den ligger typisk 20 til 30 km fra alfavej. Lejren er uden det store præg af luksus. Der er indrettet et fælles wc/badetelt med lunket vand, et spisetelt samt et sovetelt med brændeovn. I soveteltet er der feltsenge til rådighed. Sovepose skal medbringes. 

De forskellige jagtområder har en god bestand af sortbjørne, og en lille del af den består af brune sortbjørne. Går du med drømmen om at nedlægge en brun sortbjørn er muligheden til stede her. Jagten er altid tilrettelagt som ”spot and stalk”, og der benyttes firehjulstrukne køretøjer så som ATV- Ranger eller pick up trucks 4x4 til at komme rundt i de kæmpestore områder. Som udgangspunkt jages der ikke på bait, selvom det er tilladt i Alberta. 

Der jages altid 2:1, og jægerne aftaler selv indbyrdes hvem af dem og hvordan der skal forsøges på første chance., Når man har nedlagt sine bjørne er der mulighed for at jage ulv eller coyote, og skulle det lykkedes at nedlægge ulv eller coyote, så er det at betragte som en bonus på turen.