Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Transsylvanien - gemsejagt 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
10.995,- DKK

Bedste termin
Medio oktober-november

  • Beskrivelse
  • Info

Korsholm Jagtrejser råder over nogle af de bedste områder i Transsylvanien, når vi snakker gemsejagt

 

På vores revirer skydes der adskillige medaljetrofæer hvert år og 2018 var ingen undtagelse

Vores områder ligger forskellige steder i Kapaterbjergene i den centrale del af Transsylvanien. Der flyves normalt til Sibiu, hvor gæsterne bliver afhentet i lufthavnen og turen derefter går videre til indkvarteringen.

Turen kan tage fra 2 til 4 timer, da vejene ikke er af samme standard som i Danmark, så turen godt kan føles lang. Indkvarteringen er ofte på et normalt hotel eller pension. Fra hotellet til jagtområdet er der typisk fra en halv til hel times kørsel. Jagtområderne består af stejle bjerge, dybe dale og højder på op til 2.400 m. En ideel biotop til gemsejagten. Dette er et bjergeventyr i topklasse og noget, som skal opleves mindst en gang i livet.

Om jagten

Man kan normalt nedlægge 1 til 2 gemser på 3 dages jagt. I enkelte tilfælde nedlægger man også gamle hundyr (prisliste). Der jagtes normalt fra tidlig morgen og hen på eftermiddagen. Man begynder nedstigningen fra bjergene inden mørket falder på af hensyn til sikkerheden.
Dag 1: Ankomst sidst på dagen i Sibiu.

Opstigningen til området hvor gemserne holder til tager typisk fra 2 til 4 timer. Kikkerten bruges ofte under jagten, og vi anbefaler en håndkikkert af høj kvalitet. Når man skyder en gemse flåes og parteresdyret inden nedstigningen kan begynde, og det forventes at man hjælper hinanden. Alternativet er, at hele dyret bæres ned.

Program for turen:

Dag 2 - 4: 3 dages jagt 1:1. 

Dag 5: Afrejse efter morgenmad