Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Karpater kronhjort 2019

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
8.995,- DKK

Bedste termin
18. sept. - 1. okt.

  • Beskrivelse
  • Info

Transsylvanien Karpater kronhjort 2019

Transsylvanien byder på en rigtig god og udfordrende jagt i et meget kuperet terræn.

Oplev en anderledes jagt på brunsthjorte. I Transsylvanien findes der kronhjorte i absolut topklasse, og der nedlægges hvert år hjorte med en trofævægt over 10 kg, største hjort i 2018 var 11,9 kg

Vi tilbyder en fantastisk jagt på brunsthjorte i Transsylvanien. Der kan være 2 til 4 jægere på samme revir. Trofæerne, der nedlægges ligger mellem 7 og 9 kg, men hvert år nedlægges der også virkelige kapital hjorte med en trofævægt over 10 kg. 

Der nedlægges fra 1 til 2 gode hjorte pr. jæger på en 4 dages jagt. Revirerne ligger ved byerne Reghin - Tirgu Mures – Sovata – Brassov.

Man bliver afhentet i lufthavnen og derefter går turen til indkvarteringen. Turen kan tage fra 2 til 4 timer, lad os sige det med det samme, vejene i Transsylvanien, har ikke samme standart som i Danmark, så turen kan føles lang. Indkvarteringen er ofte på normalt hotel eller mindre pension midt i jagtområdet.

For at give kunden den meste optimale jagt, og da brunsten kan være svær at forudsige, kan man som kunde opleve at vi tilbyder at flytte revir midt i jagten, hvis brunsten er mere optimal i et andet område. Valget er altid kundens, og der opkræves et transfertillæg ved evt. flytning af revir.