Denne hjemmeside vil gerne minde dig: Din browser (Internet Explorer 8) er forældet . Opdater din browser for mere sikkerhed, komfort og den bedste erfaring på dette websted.

du har brug for IE10 at se denne hjemmeside

Er du interesseret i denne rejse?
KONTAKT:

Brian Madsen
Mobil: +45 96802013
E-mail: brian@korsholm.dk

Transsylvanien - Dåhjorte Paradis

Afregning efter prisliste

Pris pr jæger
8.295,- DKK

Bedste termin
Medio/slut oktober

  • Beskrivelse
  • Info

Dåhjorte i Transsylvanien 2019

Områderne ligger i den vestlige del af Transsylvanien ikke langt fra den ungarske grænse

  

Her finder man i brunsten en fantastisk bestand af dåvildt, og det er ikke unormalt at se flere end 100 stk. dåvildt på en outing.

På disse 2 revirer skydes normalt mellemstærke og stærke dåhjortetrofæer imellem 2,8 og 4,2 kg 

Det er udpræget land- og skovbrugsområder, mindre marker med forskellige afgrøder, masser af helt flade brak områder og store skovområder, der er indrettet til dåhjortejagten med store brede skovspor. 

Vi kan have grupper på max. 4 jæger ad gangen af hensyn til den private indkvartering. Vi har her 3 enkeltværelser samt et dobbeltværelse til rådighed. Reviret kan have op til 6 til 8 jagtgæster på samme tid, og derfor kan der også være andre gæster på området, imens vi er der. 

Hvert år nedlægges flere medaljehjorte, og i 2018 sæsonen vejede den største hjort 4,2 kg og den mindste hjort 2,8 kg, så går du efter en hjort imellem 3 og 4 kg, er dette stedet.

Jagten foregår som pürsch/anstand. Der findes tårne både i det åbne landskab samt i skovene. I enkelte tilfælde kan jægeren få lov til at sidde alene i tårnet efter nærmere aftale.

Vi råder samlet over ca. 20.000 ha. dåhjorterevir fordelt på 2 forskellige områder. Der jages normalt morgen og aften, men somme tider også midt på dagen, hvis brunst og vejr tillader det. Den bedste jagttid er i brunsten. 

Der flyves normalt til Timisoara lufthavnen. En repræsentant henter jægerne, og sørger for den videre transport ud til reviret. Transporttid lufthavn/revir er ca. 1½ time ved normal trafik. Daglig transporttid imellem indkvartering/revir er ca. 20 min hver vej. 

Det skal understreges, at man på dette område med lidt held kan nedlægge en hjort pr. dag pr. jæger, og ønsker man ikke at nedlægge flere hjorte betragtes jagten som overstået. Der nedlægges ikke hundyr og kalve i brunsten.