Se seneste nyhedsbrev

Jesper Nielsen

 

Jesper blev ansat hos Korsholm 1. September 2009

 

Kontakt Jesper Nielsen

Tel: +45 5183 6588

jesper@korsholm.dk 

 

Læs mere om
Jesper Nielsen ->

 

 

Anders Wanstrup

 

Anders blev ansat hos Korsholm den 4. December 2008.

 

Kontakt Anders Wanstrup

Tel: +45 5146 3920

anders@korsholm.dk 

 

Læs mere om
Anders Wanstrup ->

 

 

Brian Madsen

 

Brian blev ansat hos Korsholm Jagtrejser den 1. september 2011

 

Kontakt Brian Madsen

Tel: +45 2537 0036

brian@korsholm.dk 

 

Læs mere om
Brian Madsen ->

 

 

Konrad Grimestad 

Konrad Grimestad blev ansat hos Korsholm Jagtrejser den 1/11 2012 som afdelingsleder af vores rejseafdeling i Norge.

 

Læs mere om
Konrad Grimestad ->

 

 

Renaud Desgrees

 

Korsholm jagtrejser har endnu en glædelig nyhed til de skandinaviske jægere. Vi har fra dags dato indgået en samarbejdes aftale med den franske turoperatør og professionelle storvildtsjæger, Renaud Desgrees Du Lou, bedre kendt som Renaud Seladang.

 

Læs mere om
Renaud Desgrees ->

 

 

JAGTREJSER TIL SKOTLAND


Skotland er landet med store kontraster. Med imponerende bjergtinder, forrevne kyststrækninger, frodige dale og charmerende landsbyer - landskabet skifter konstant karakter.

Skotland har rent jagtligt meget at byde på, men også for ledsagere er Skotland en oplevelse for sig. Man skal naturligvis tage den smukke tur langs Loch Lomond, opleve den kendte Loch Ness, og måske få et glimt af uhyret. Oplev også Ben Nevis, som er Skotlands højeste punkt med 1343 meter, Balmoral Castle i det smukke Deeside og tage en tur med the Jacobite Steamtrain, damplokomotivbanen, kendt fra Harry Potter filmene, for blot at nævne nogle af de mange muligheder.

 

Skotland er kendt for sin whisky, og ingen by med respekt for sig selv, er uden eget whiskydestilleri - prøv den lokale drik på byens pub, hvor I samtidig kan få en hyggelig snak med lokalbefolkningen. Skotlands voldsomme og blodige fortid, er lige noget for den historieinteresserede. De mange floder, der vrimler med laks er et paradis for lystfiskeren, og højlandet med de enorme, nærmest uendelige vidder giver jægeren en jagtoplevelse af høj karat. En rejse til Skotland er noget man må unde sig selv, mindst en gang i sit jægerliv.

 

Jagten på kronhjort er nok den mest klassiske jagtform man kan tænke sig, og et fantastisk skue, når hjortene brøler i bakkerne. Foregår den samtidigt med ghillie og ponyer til at transportere hjortene ned med, kan det ikke blive bedre. Jagten foregår typisk 2:1, dvs. to jægere deler én jagtfører. Begge jægere vil sammen med jagtføreren, gå op i højlandet, og når en rudel er lokaliseret, vil den ene jæger blive sat af og den anden vil pürsche videre sammen med jagtføreren. På denne måde tager man del i hinandens jagtoplevelser. Jagt på kronhjort i Skotland er ikke trofæjagt, men en jagt hvor jægeren tager del i den selektive afskydning. Man må derfor kunne acceptere at få nej til at nedlægge en stor yngre kapitalhjort. Udover kronvildt, findes der i nogle områder, også bestande af sika, samt dåvildt.

 

Bukkejagt i Skotland er ligeledes en klassiker. Man stalker normalt 1:1 altså med egen jagtfører. Bukkejagten starter først i april og forårsjagten varer til begyndelsen af juni, hvor vegetationen begynder at blive for høj. Brunstjagten starter normalt i slutningen af juli og varer to uger ind i august. Der er gode chancer for store trofæer, især i det østlige Skotland på lavlands bukke. Disse trofæer kan endda blive rigtigt store, i sjældne tilfælde over 700 gram netto. I modsætning til dette findes bukke i højlandet ? såkaldte Hill bukke, som ikke opnår de samme trofæstørrelser, da fødemulighederne ikke er så gode i højlandet. Disse giver som regel store jagtlige udfordringer i en helt unik natur.

 

For haglbøssejægeren giver Skotland ligeledes mange oplevelser. Mest kendt er duejagterne, som både forår og efter høsten giver gode resultater. Der kan også arrangeres klapjagter på fasaner og agerhøns. Rough-shooting på fuglevildt, kombineret med kaniner, kaninjagt med fritte eller lampejagt, ande- og gåsetræk og mange andre muligheder.

 

Kontakt Korsholm Jagtrejser for mere information omkring jagt i Skotland.

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs vores rejsebetingelser ved at klikke på linket herunder


Læs mere her >

Bukkejagt i Polen 2015 - Pigetur

 

Korsholm jagtrejser gentager succesen fra sidste år og laver en grupperejse til Polen efter bukke.

 

Læs mere her ->

Bukkejagt i Polen 2015 - Bustur

 

Tag med Korsholm jagtrejser på den årlige busrejse til l Polen i maj 2015. På vores bustur til Polen er kammeratskab og gode jagthistorier i højsædet.

 

Læs mere her ->

Bustur til Polen 2015

 

Tag med Korsholm Jagtrejser på bustur til den årlige brunstjagt
i Polen.


Bukkejagten er stadig en klassiker blandt jagtmulighederne
i Polen.

Læs mere her ->